Catering

Hajóbérlés a Dunán catering szolgáltatással, vendéglátás a hajókon

Catering szolgáltatás rendezvényre és dunai hajózás programokra

Catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre vízen és szárazföldön. Irodánk vállalja catering szolgáltatás biztosítását bármilyen rendezvényre és esküvőre a dunai hajókon és budapesti helyszínekre. Rendezvényhajó bérlés szolgáltatásunk igénybe vehető a Duna budapesti szakaszán, valamint a Budapest területén kívüli dunai szakaszokon egyaránt a választott hajós programra, hajókirándulásra, valamint rendezvényre. Hajóbérlés szolgáltatásunkat vendéglátással együtt  biztosítjuk bármilyen rendezvényre, fogadásra és esküvőre. A bérelhető dunai hajók különböző létszámú rendezvények befogadására alkalmasak, a kisebb 15-30 fős rendezvényektől egészen a több száz fős rendezvényekig. Mindegyik sétahajó fedélzetén lehetőség van többféle típusú vendéglátás és rendezvény lebonyolítására: állófogadás, koktél party, ültetett vendéglátás svédasztallal vagy tányérszervizes kiszolgálással, gálavacsora, workshop és szórakoztató rendezvények. Céges rendezvényre, konferenciára igény esetén többszintes hajó is bérelhető, ahol a vendéglátás (kávészünet, étkezés) és a konferencia/előadás két külön szinten helyezhető el. Esküvőre történő hajóbérlés esetén a szertartás, illetve ceremónia lebonyolítása is kivitelezhető a fedélzeten, továbbá vállaljuk egyedi esküvői menü összeállítását is.

catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre
catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre
catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre
catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre

Vendéglátás a hajókon és catering szolgáltatás rendezvényre

A rendezvényhajók vendéglátóipari egységek, saját cateringgel rendelkeznek. A hajóinkat csak előre megrendelt catering szolgáltatással együtt tudjuk biztosítani a rendezvényekre.  A catering szolgáltatás igény szerint rendelhető a hajókra: koktél party menük, finger food falatkák, hidegbüfé és melegbüfé svédasztal, tányérszervizes menük, valamint italcsomagok és welcome italok. A kiválasztott hajóhoz tartozó aktuális menüsorokat és italkínálatot ajánlatkérés esetén email-ben küldjük el részletes ajánlatunkban. A hajók bérleti díja az étel- és italfogyasztást nem tartalmazza. Figyelmükbe ajánljuk cégünk további rendezvény szolgáltatásait, melyek elérhetőek a BudapestEvent Rendezvényiroda és Budapestevent Hostess Ügynökség weboldalain.

catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre
catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre
catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre
catering szolgáltatás rendezvényre és esküvőre

Rendezvényhajó bérlés és catering szolgáltatás foglalási kondíciója

Amennyiben hajóbérlés és catering szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük a kapcsolat menüpontban küldje el részünkre ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott dunai hajós program, valamint rendezvény vagy esküvő főbb paramétereit és az igényelt catering szolgáltatásra vonatkozó információkat. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott e-mail címre elküldjük árajánlatunkat. Megrendelését igény esetén személyesen budapesti irodánkban is rögzíteni tudjuk előzetes időpont egyeztetés alapján. Irodánk többféle fizetési lehetőséget kínál, amelyekről bővebb információ itt olvasható: fizetési lehetőségek