Technika

Hang- és fénytechnika, vetítéstechnika, színpad bérlés

Rendezvény technika és konferencia technika bérlés

Irodánk technika bérlés szolgáltatása megrendelhető hajós rendezvényekre, valamint egyéb más helyszínekre és eseményekre: konferencia, prezentáció, előadások, díjátadó ünnepség, gálaest, céges rendezvény, privát rendezvény, fogadások, táncos rendezvények, élő zene hangosítás. Rendezvény technika szolgáltatásunk igénybe vehető mindegyik rendezvényhajóra, továbbá bármilyen helyszínre Budapest területén és vidéki helyszíneken. Hangtechnika, fénytechnika és vetítéstechnika eszközparkunk különböző minőség kategóriás technikai eszközökből áll, így a rendezvény igényéhez és költségkeretéhez mérten a legoptimálisabb technikai csomagot állítjuk össze ügyfeleink számára. Konferenciákra professzionális tolmács rendszer is bérelhető. Egyedi elképzeléseket és különleges technikai összeállításokat is megvalósítunk. Technikai szolgáltatásunk a megfelelően képzett személyzetet is magában foglalja, továbbá igény esetén lehetőség van előzetes helyszíni egyeztetésre is. A technika kitelepítésének költsége függ a rendezvényhajó, illetve helyszín adottságaitól és a technikai eszközöktől.

Hangtechnika bérlés, konferencia technika és tolmácsgép bérlés

Hangtechnikai eszközparkunk különböző minőség kategóriás technikai eszközökből áll, a középkategóriás hangtechnikai eszközöktől a legmagasabb minőségű hangosítás rendszerekig (L-Acoustics, Nexo, Funktion-One). Hangtechnika bérlés szolgáltatásunk az adott rendezvény, illetve konferencia technikai igényei szerint kerül összeállításra. Ezen felül élő zenei műsorok, művészeti produkciók, zenekarok, táncos rendezvények és party DJ műsor hangosítását is vállaljuk. Professzionális tolmács technika bérlés szolgáltatásunk a tolmácsgép kölcsönzés mellett a rendezvény, illetve konferencia teljes hangosítását is magában foglalja.

Hangtechnika bérlés rendezvényre - Budapest
Hangtechnika bérlés rendezvényre - Budapest
Hangtechnika bérlés rendezvényre - PA rental Budapest 08v
Hangtechnika bérlés rendezvényre - Budapest
Hangtechnika bérlés rendezvényre - Budapest
Hangtechnika bérlés rendezvényre - Budapest

Fénytechnika bérlés, vetítés technika és LED fal bérlés

A hangtechnikai berendezések mellett igény szerint rendelhető fénytechnika és vetítéstechnika a rendezvényekre, valamint színpad bérlésére is lehetőség van. A színpad tetszőleges méretben bérelhető a rendezvény helyszín adottságainak figyelembe vételével. A fénytechnika összeállítása igény szerint tartalmazza a színpad világítást, a terem hangulat fényeket, tánctér világítást és bármilyen más világítás technikai kérést. A vetítéstechnika bérlés szolgáltatásunk tartalmazza a különböző teljesítményű projektorokat, LED falakat és LCD monitorokat igény szerinti méretben. Továbbá a rendezvényekre professzionális rendezvény videó és fotó szolgáltatásunk is megrendelhető.

Színpad világítás bérlés rendezvényre - Budapest
Disco fénytechnika bérlés rendezvényre - Budapest
Vetítéstechnika és LED fal bérlés rendezvényre - Budapest
Fénytechnika bérlés rendezvényre - Budapest